Mutfakta Yapboz Tarifler

Pişirme yöntemleri,geleneksel yemek tarifleri, çocuklar için tarifler, kaybolmaya yüz tutmuş lezzetler, değerler;

9 Ocak 2013 Çarşamba

Portakal Kabuğu Reçeli

Portakal kabuğu reçeli  aynı turunç reçeli gibi yapılır.Aroması turunca göre daha az olduğundan iki kere kaynatmak çoğunlukla yeterlidir.Turuncun acımtrak tadından hoşlanmayanlar mevsimi devam ederken bu reçeli ve onun alt ürünlerini deneyebilirler. Afiyet olsun.
Gönderen mutfakta yapboz tarifler zaman: 04:15
Bunu E-postayla GönderBlogThis!X'te paylaşFacebook'ta PaylaşPinterest'te Paylaş
Etiketler: REÇELLER

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa
Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom)

Blog Arşivi

  • ▼  2013 (17)
    • ▼  Ocak (17)
      • Susam Ezmeli Şekerlemeler
      • Ev Yapımı Mısır Gevreği
      • Trabzon hurmalı-Elmalı Rulo Pasta
      • Kombo Kurabiyesi
      • Trabzon Hurması Çeşitlemeleri:Trabzon Hurması Sirkesi
      • Radika Salatası(Karahindiba,Aslandişi,Acıgüynek....)
      • Portakal Kabuğu Reçeli
      • Trabzon Hurması Çeşitlemeleri: Trabzon Hurması Pes...
      • Trabzon Hurması Çeşitlemeleri-Trabzon Hurması Marm...
      • Lakerda
      • Turunç Şekerlemesi /Portakal Şekerlemesi
      • Turunç Reçeli
      • Üç Acılı Meze
      • Kuskuslu Mercimek Salatası
      • Lohusa Şerbeti (Süt Şerbeti)
      • Karamelize Sütlü Kuru Yemiş Dolgulu Kahvaltılık
      • Karamelize Süt ? Süt Reçeli? (Dulce De Leche)
  • ►  2012 (8)
    • ►  Aralık (8)

Hakkımda

mutfakta yapboz tarifler
Profilimin tamamını görüntüle
Filigran teması. Tema resimleri hatman12 tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.